• BG1

Primeur erkenning e-identificatieformulier afval voor Pionira

Pionira heeft als eerste en enige een goedkeuring van OVAM voor het beheer en de aflevering van elektronische identificatieformulieren. Het Xynaps-platform is de motor.

De Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) heeft een goedkeuring toegekend aan het Xynaps-platform van het Zeebrugse Pionira. Xynaps is een geheel van beveiligde web- en mobiele toepassingen. Ze zorgen voor het beheer en de aflevering van digitale transportdocumenten, waaronder het digitale identificatieformulier.
Beveiligde omgeving

Het Xynaps-platform biedt zijn gebruikers een beveiligde omgeving voor het uitwisselen van transport- en logistiekgerelateerde gegevens en documenten en voor samenwerkingsmogelijkheden.

Op basis van de ontvangen data zal het deelplatform in één beweging meerdere documenten kunnen opmaken, zoals een e-identificatieformulier, e-CMR, POD of andere gewenste documenten.

Het commercialiseren van het e-identificatieformulier zal gebeuren in samenwerking met het overkoepelende orgaan Coberec Go4Circle. Zij hebben met Pionira een exclusieve samenwerking.

Contact

Pionira NV
Baron de Maerelaan 8
B-8380 Zeebrugge
Belgium
Tel +32 (9) 338 84 53
E-mail: info@pionira.be